Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оновлена Honda HR-V може потрапити в Україну

Нещодавно відбулася презентація рестайлінгової версії компактного кроссовера від японської компанії Honda. Оновлений HR-V отримав зміни у зовнішності та в інтер҆ єрі завдяки чому став сприйматися більш вишуканим та комфортним автомобілем. Враховуючи, що виробник не планує значного підвищення цін на свою модель існює ймовірність виходу нової Honda HR-V на український ринок.

Тим паче, що в Україні продовжують користуватися попитом конкуренти в обличчі Nissan Juke та Peugeot 2008, які вже не є такими привабливими з точки зору доступної ціни. Екстер҆ єр Honda HR-V 2019 модельного року вирізняється від попередника новим переднім бампером та хромованою радіаторною решіткою. Навіть у базі з҆ явилися світлодіодні фари головного світла. Кроссовер має більш дорослу зовнішність завдяки фірмовим 17-дюймовим легкосплавним дискам.

В середині рестайлінговий HR-V оздоблений більш якісними матеріалами. Навіть у базових версіях встановюється мультимедійна система з кольоровим монітором та клімат-контроль. Архітектура центральної консолі має непогану ергономіку та орієнтована на водія. Незважаючи на компактні розміри в салоні Honda HR-V без проблем можуть розміститися четверо дорослих, що робить кроссовер непоганою альтернативою міським хетчбекам С-класу.

На старті продажів, японський виробник запропонує модернізований 1,5-літровий бензиновий двигун i-VTEC потужністю 128 к.с. та 155 Нм крутного моменту. В парі з цим силовим агрегатом працюватиме 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей або фірмовий варіатор CVT. Для європейського ринку кроссовер стане передньопривідним, але згодом з҆ явиться більш потижний 1,5-літровий двигун VTEC-Turbo на 170 к.с. та дизельний 1,6-літровий мотор на 115 к.с. Головними здобутками інженерів стали зменьшення витрати пального та підвищення ефективності від роботи моторів. Вперше в історії на Honda HR-V застосована система придушення активних шумів.

В Європі вже розпочато прийом замовлень на оновлену Honda HR-V, яка коштуватиме від 20 тисяч євро. В Україні марка Honda переживає не дуже приємні часи, тому очікуємо рестайлінговий кроссовер на початку наступного року… 

17.09.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оновлена Honda HR-V може потрапити в Україну

Політика конфіденційності